ПРОИЗВОДИ

BODYSHOP

ГУМЕН КАТАМАРАН СО АЛУМИНИУМСКИ ПОД

Екстремно брз и стабилен особено погоден за морски води
Носивост до 800 кг и можност за монтирање на вонброски мотор до 40 кс
Изработен од висококвалитетен материјал и лепак
Во сетот се вклучени алуминиумски весла,
пумпа за надувување и издишување(вакумирање) и сет за репаратура.
Должина 3.80 м и Ширина 1.90 м
Екстремно брз и стабилен особено погоден за морски води Носивост до 800 кг и можност за монтирање на вонброски мотор до 40 кс Изработен од висококвалитетен материјал и лепак Во сетот се вклучени алуминиумски весла, пумпа за надувување и издишување(вакумирање) и сет за репаратура. Должина 3.80 м и Ширина 1.90 м

ГУМЕН ЧАМЕЦ СО АЛУМИНИУМСКИ ПОД

Носивост до 400 кг и можност за монтирање на вонброски мотор до 15 кс
Изработен од висококвалитетен дебелозиден материјал и лепак
Должина 3.00 м и Ширина 1.60 м 
Лесен за пакување и транспорт 
Во сетот се вклучени специјална торба за пакување, алуминиумски весла,
пумпа за надувување и издишување(вакумирање) и сет за репаратура.
Носивост до 400 кг и можност за монтирање на вонброски мотор до 15 кс Изработен од висококвалитетен дебелозиден материјал и лепак Должина 3.00 м и Ширина 1.60 м Лесен за пакување и транспорт Во сетот се вклучени специјална торба за пакување, алуминиумски весла, пумпа за надувување и издишување(вакумирање) и сет за репаратура.

ДИЗЕЛ И БЕНЗИН ЧЕТИРИТАКТНИ ВОНБРОДСКИ ПЕНТИ

Многу економични и лесни за одржување
Екстремно ниска потрошувачка на гориво
Палење рачно и со стартер (алансер)
Акумулаторот и резервоарот се вградени на самата пента.
Неутрал ,напред и назад позиција со квачило (кумплунг)
Различни јачини и изведби
Многу економични и лесни за одржување Екстремно ниска потрошувачка на гориво Палење рачно и со стартер (алансер) Акумулаторот и резервоарот се вградени на самата пента. Неутрал ,напред и назад позиција со квачило (кумплунг) Различни јачини и изведби

ЕЛЕКТРИЧНИ ВОНБРОДСКИ ПЕНТИ

Јачина 55 thrust 12 Волти – приближно на 3 кс бензинска пента
8 брзини - 5 напред и 3 назад
Изработени од алуминиумска легура со висок квалитет

Диоден дисплеј за контрола на количина на струја во акумулаторот.

Лесна за подесување на сите агли висини и насоки.
Јачина 55 thrust 12 Волти – приближно на 3 кс бензинска пента 8 брзини - 5 напред и 3 назад Изработени од алуминиумска легура со висок квалитет Диоден дисплеј за контрола на количина на струја во акумулаторот. Лесна за подесување на сите агли висини и насоки.

ЗА НАС

BODYSHOP

Singleimgh2

Bodyshop e фирма која се занимава со дистрибуција и одржување на продукти и реквизити за спорт и рекреација.
Наша цел е да обезбедиме производи со одличен квалитет , како и професионално понатамошно одржување.
Чест ни е што ја посетивте нашата Веб страна и ке ни биде задоволство да не посетите во нашиот изложбен салон.
Дозволете ни да Ве запознаеме, а ние Ви ветуваме дека во нас ќе пронајдете доверлив и сигурен партнер,
бидејќи за нас, квалитетот е на прво место!
Се надеваме дека подетално ќе се запознаете со нашата работа и ќе се уверите дека основната мисија на нашата компанија е што е можно поголем број на задоволни клиенти. На нашиот сајт можете да ги разгледате производите и опремата и да се запознаете со нивните карактеристики.

КОНТАКТ

BODYSHOP

БОДИШОП ДООЕЛ

бул.8-ми Септември ББ, Скопје
Спортски Центар “Борис Трајковски”
тел. +389 2 3094 755
факс +389 2 3094 757
e-mail. info@bodyshop.com.mk

Контакт форма

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака