Кревет за масажа

10,900.00 ден

Димензии: 192 x  72 x 65 cm
Материјал:  еко кожа и метал

Прашај за производот!
Внесете го Вашето Име
Внесете ја Вашата Емаил адреса
грешка
Внесете ја пораката
ШИФРА: M-014 Категорија: Ознака:

Опис

Кревет за масажа M-014

Димензии: 192 x  72 x 65 cm
Материјал:  еко кожа и метал